La nostra missió és proveir

Carn Premium per Hostaleria

Cada tipus de client té unes necessitats específiques. I en el cas de l' hostaleria i l'alta restauració, la necessitat esdevé exigència. L'exigència d'una qualitat màxima, tant en la carn que necessiten per a les cuines, com en el servei que demanen per sentir-se tan ben atesos, com ells mateixos atenen els seus comensals.

Andisho és l'empresa del Grup Norteños a Andorra especialitzada en proveir de productes carnis premium al sector hoteler i d'alta restauració.

majorista-carn-qualitat-andorra.

talls-carn-per-alta-restauracio

Especialistes en
Corts per a Alta Restauració

La carn exactament com la demana el xef

Rastregem tothom a la recerca de la millor carn i la portem a Andorra.

Ens anticipem a les darreres tendències de l'alta restauració, i tenim una xarxa comercial internacional que ens permet comercialitzar carn de tota mena i de totes les parts del món.

Adaptem els nostres talls a les peticions dels xefs.

A més, realitzem tot tipus de talls especialitzats i per encàrrec seguint les especificacions dels nostres clients més exigents i creatius.

En els darrers anys, amb la incorporació de nous especialistes del sector de la carn i les nostres instal·lacions, han fet d'aquesta empresa una de les indústries càrnies líder al mercat nacional i internacional.

Contacta'ns

proveïdor-carn-premium-hosteleria-alta-restauració

La carn que compren
Els Millors Restaurants

Distribuïm tot tipus de
races i orígens de carn.

Som proveïdors carnis de referència a Andorra, i entre els nostres clients hi ha els principals operadors de la indústria càrnia, la gran distribució, i els millors restaurants i hotels.

A Andisho disposem d'una variada selecció de productes carnis i d'alimentació gourmet, per proveir amb productes de màxima qualitat, les cuines del restaurant més exigent.

Tot tipus de talls, orígens i races nacionals i internacionals, productes d'alimentació gourmet... si els restaurants ho necessiten, Andisho ja ho té.

Professionals de l'hostaleria atesos per professionals de la carn.

Andisho compta amb un gran equip de comercials professionals, que coneixen i estimen la carn, i l'hostaleria.

Acumulen una gran experiència i formació, i tenen cura de l'atenció i l'assessorament als nostres clients hostalers en tot allò que puguin necessitar.

Contacta'ns

Grup Líder
del Sector Càrnic a Andorra

La nostra empresa és la divisió de distribució, a Andorra, per a alta restauració dins de Grupo Norteños.

El grup controla tota la cadena de valor, amb finques d'esquer i més de 30.000 caps de bestiar, escorxadors, sales d'especejament, distribuïdores, etc.

Per això sabem perfectament la qualitat de les nostres carns des del seu origen, la seva alimentació, el seu benestar i les bones pràctiques es noten en el resultat final, fet que contribueix a distribuir carns de la més alta qualitat.

Més Informació

app-pedidos-carne-hosteleria

Descarrega't ja
La nostra App de Comandes

Ara els nostres clients poden tenir accés la nostra app, desenvolupada especialment per a hostaleria, on poden fer còmodament les seves comandes de carn des del mòbil.

Mostra les teves comandes habituals.

Guarda els teus productes preferits.

Registra el teu historial de comandes.

I més avantatges...


Descarrega'l per Android

Descarrega'l per a IOS