Més que clients

Meat Lovers

Andisho aposta per relacions duradores tant amb els nostres clients com amb els nostres proveïdors i com no, amb els xefs i amics que confien en nosaltres. La fiabilitat i la qualitat dels nostres productes juntament amb un servei impecable és el que ens fan ser referents a Andorra a la distribució càrnia a alta restauració.

majorista-carn-qualitat-andorra.

La nostra carn
la dels Millors Hotels

El grau d'excel·lència que arriben als millors hotels només és possible cuidant cada detall al màxim. Quan un client s'allotja a un hotel d'alt standing, cerca tenir una experiència única i molt agradable. I la gastronomia és un aspecte essencial dins dels serveis que ha d'oferir un hotel de luxe.

A Andisho coneixem el que necessiten els nostres clients hotelers, i ells confien en nosaltres perquè som capaços d'oferir carn i productes d'alimentació premium de forma continuada amb el nivell de qualitat que requereixen els grans hotels de prestigi internacional.

Contacta'ns

Hotels Meat Lovers

Són tots els que hi són, però no hi són tots els que són.


 

La nostra carn
la dels Millors Restaurants

Per a l' Alta Restauració no hi ha alternativa possible a oferir un producte de màxima qualitat. Després hi ha moltíssim més, l'entorn, la ubicació, el mestratge del xef, i és clar, el tracte agradable del personal de sala. Tot és necessari, i res no pot fallar perquè el client que va a menjar un d'aquests temples gastronòmics tingui l'experiència que espera tenir o fins i tot superi les expectatives.

A Andisho coneixem el sector i les seves necessitats i estem especialitzats en distribució de carn premium per a alta restauració, amb un nivell de qualitat continu difícilment superable. Per això Andisho és un referent en la distribució de carn a l'Alta Restauració i tenim el plaer i l'orgull de comptar amb la confiança de molts dels xefs i restaurants de més prestigi i èxit a Andorra.

Contacta'ns

Restaurants Meat Lovers

Són tots els que hi són, però no hi són tots els que són.


 

app-pedidos-carne-hosteleria

Descarrega't ja
La nostra App de Comandes

Ara els nostres clients poden tenir accés la nostra app, desenvolupada especialment per a hostaleria, on poden fer còmodament les seves comandes de carn des del mòbil.

Mostra les teves comandes habituals.

Guarda els teus productes preferits.

Registra el teu historial de comandes.

I més avantatges...


Descarrega'l per Android

Descarrega'l per a IOS