Cuidem la Qualitat de la

Carn Premium que distribuïm

Andisho , a través de Central de Carnes al que pertany, disposa de finques d'esquer per a bestiar boví a les regions de Madrid, Castella Lleó i Castella la Manxa amb una superfície aproximada de 2.000.000 m2 i un total de 30.000 caps de bestiar en cicle.

El continu seguiment veterinari dels animals al camp i una cuidada alimentació amb pastures i pinsos naturals conformen animals de qualitat insuperable per al consum.

majorista-carn-qualitat-andorra.

proveïdor-carn-premium-qualitat-origen

Carn Premium
Des de l'Origen

Seguiment continu des de la finca al producte final.

La qualitat, ha estat sempre la nostra màxima a l'empresa; i aconseguir dia rere dia, mes a mes, i any rere any una qualitat homogènia, això és el que ens diferencia de la resta.

L'objectiu de Andisho, és el desenvolupament, la producció i el lliurament de productes d'alta qualitat homogènia. Això permet la satisfacció dels nostres clients.

Seleccionem dia a dia, de manera acurada i exigent, la carn des de l'origen a les explotacions dels nostres ramaders, i posteriorment als nostres propis escorxadors , així com en altres escorxadors selectes a nivell europeu.

Tots els nostres productes són meticulosament controlats: dades de temperatura, valor ph i pes. Tot això acompanyat d´una avaluació visual dels nostres tècnics. Aquestes dades són necessàries per assegurar la qualitat òptima del producte final; totes les dades recollides, queden registrades a la nostra base de dades, per emprar-les més endavant en la documentació i etiquetatge del producte.

El producte final, està envasat en embalatges de primera qualitat, a les nostres modernes instal·lacions que, compleixen amb totes les normatives sanitàries.

Contacta'ns

proveïdor-productes-carnics-premium-andorra

Productes Premium
per a Hostaleria

Les Millors Carns, Elaborats, Embotits, Conserves i Productes Gourmet

A més de la millor carn de boví que es pugui trobar al mercat, a Andisho, distribuïm:

Carn de lletó castellà

Carns de porc duroc i ibèric

Carn de pollastre de corral

Carn de caça

Embotits ibèrics

Altres productes carnis de primera qualitat.

Pensant en els nostres clients d'hostaleria, oferim addicionalment una interessant selecció de productes en conserva , aliments preparats , vins i per descomptat una immillorable gamma de pernils ibèrics de qualitat excepcional.

Contacta'ns

Distribuïm carn
de les millors Races

Andisho aposta per una ramaderia sostenible, per les races vacunes ibèriques autòctones: Avileña, Retinta, Asturiana de les Valls, Blonda Espanyola , etc. Però sense deixar de mirar a l'exterior, també distribuïm Simmental criat a les faldes dels Alps, Black angus de Nebraska , Wagyu i Angus, Holstein-Friesland, Jersey , etc.

Unim el nostre patrimoni ramader amb la distribució de les millors carns del món.

Contacta'ns

Pioners a
Carn Sostenible

Recolzant la ramaderia extensiva tradicional de les races ibèriques autòctones, contribuïm a mantenir un valuós patrimoni gastronòmic, mantenim ecosistemes únics com la devesa i ajudem al sosteniment de la població rural.

Assessorant i acompanyant, a la nostra xarxa de ramaders en el procés d'actualització i millora constant cap als mètodes i protocols d'excel·lència, que permeten que aconseguim els estàndards de qualitat més exigents aconseguim unes carns de qualitat insuperable, de manera sostenible.

Contacta'ns

app-pedidos-carne-hosteleria

Descarrega't ja
La nostra App de Comandes

Ara els nostres clients poden tenir accés la nostra app, desenvolupada especialment per a hostaleria, on poden fer còmodament les seves comandes de carn des del mòbil.

Mostra les teves comandes habituals.

Guarda els teus productes preferits.

Registra el teu historial de comandes.

I més avantatges...


Descarrega'l per Android

Descarrega'l per a IOS